Reputation Managment Services

Managementul Reputatiei

Managementul reputației poate creste vizibilitatea sau construi un brand. Ce spun altii despre tine conteaza

Managementul reputatiei este destinat cresterii vizibilitatii si poate fi utilizat pentru a influenta pozitiv un brand. Serviciile noastre includ monitorizarea cautarilor si a rezultatelor in motoarele de cautare precum si aparitiile in social media

Effective Web Development Solutions

Va oferim o gestionare completa a reputatiei online si oferim o gama larga de servicii, cum ar fi monitorizare social media, PR online, filtrarea si indepartarea continutului negativ, precum si administrarea conturilor de social media.

Noi oferim un raport al reputatiei, care surprinde feedbackul legat de dvs, de compania dvs, un produs sau un serviciu care apare pe Internet. Este importanta urmarirea comentariilor negative care apar in rezultatele motoarelor de cautare pentru ca ele creeaza o reputatie negativa brandului si ar putea avea un impact semnificativ asupra vanzarilor.

PR Online

Monitorizare Social Media

Filtrare de continut negativ

Eliminare de continut negativ

Fundamentul unei reputatii de succes este o evaluare in profunzime a circumstantelor si obiectivelor. Fiecare dintre serviciile noastre pot fi folosite separat in functie de nevoile si obiectivele dumneavoastra.

Spuneti-ne mai multe despre proiect

Contact us today and we will help build your brand awareness, strengthen your authority and drive traffic to your website.

Testimonials

See all testimonials