Mobile Marketing Services

Mobile Marketing

Noi canale si platforme apar zilnic, dar mobilul are un avans considerabil.

Numarul de utilizatori de smartphone-uri este in continua crestere si depasește cu mult utilizatorii de PC, motiv pentru care nu ar trebui ignorata posibilitatea de a ajunge la public prin acest canal. Marketingul orientat spre mobil creeaza experiente de utilizator deosebite si ofera o mai mare posibilitate de a ajunge la publicul tinta oricand, oriunde.

Mobile marketing ofera o gama larga de oportunitati de a interactiona cu utilizatorii de pe un nivel mai personal. Astazi, putem aborda un public mult mai specific in concordanta nu doar cu varsta, sex si locatie, ci si in raport cu interesele si datele de navigare mobile, precum si alti factori care dau posibilitatea de a ajunge la un segment tinta specific, intr-un anumit profil public .

Experti in realizarea de site-uri web, serviciile noastre de implementare sunt adaptate pentru a satisface nevoile dvs. individuale. Putem gestiona intreaga campanie de la strategie, profilare publicului, design si dezvoltare, pana la livrare si raportare.

Noi oferim o analiza personalizata de strategie pentru marketing mobil adaptata la nevoile business-ului. Nu ratati o oportunitate de afaceri!

Optimizat pentru mobil

Asiguram o experienta la fel pentru toți utilizatorii indiferent de device dar cu efortul axat pe mobil.

Direct la tinta

Stim potentialul marketingului orientat spre mobil pentru succesul in afaceri de aceea campaniile noastre sunt bine targetate.

Campanii SMS

Folosim o abordare cross-channel care integreaza diverse canale mobile, inclusiv campanii de marketing mobil prin SMS.

Spuneti-ne mai multe despre proiect

Contact us and we will provide a Mobile Marketing strategy that will bring significant returns on investment.

Testimonials

See all testimonials