Email Marketing

Marketing pe Email

Cream campanii de marketing adaptate pentru fiecare segment de public pentru a va ajuta sa vindeti produsele si serviciile si pentru a atrage noi clienti.

Marketing-ul prin email ofera o conexiune eficienta cu publicul tinta si va ofera cea mai buna rentabilitate a investitiei. Ajungeti la clientii dvs. actuali si potentiali si tineti-i la curent cu stiri sau cele mai recente oferte.

Marketingul prin email esteesential pentru afaceri pentru dezvoltarea de relatii profitabile si de lunga durata. O campanie de email personalizata, segmentata si targetata este decisiva pentru awareness si pentru conversii.

Campanii pe email

Suntem gata de a proiecta, construi si livra un design de e-mail precum și de a gestiona campania de email pentru a duce la schimbari dramatice in vanzari si profitabilitate.

Design de email

Cautati ceva specific si unic? Lucram impreuna pana vom gasi cea mai buna solutie

Urmarire si raportare campanii email

Primiti rapoarte regulate ale campaniei, cine a dat click pe un link, ce adresa de email s-a transformat intr-un client.

Creste prezenta online prin alegerea serviciilor noastre de email marketing. Formula noastra castigatoare combină strategia, implementarea si urmarirea rezultatelor.

Spuneti-ne despre proiect

Proiectam email-uri in stil unic, cu continut personalizat pentru a va ajuta să vindeti produsele

Testimonials

See all testimonials